Od lat spełniamy marzenia naszych klientów o kuchni idealnej. Projektujemy przestrzenie gastronomiczne i realizujemy koncepcje, które są funkcjonalne i stylowe. Specjalizujemy się w organizowaniu kuchni zarówno dla restauracji i domów prywatnych.
Jak pracujemy?
Po wstępnej rozmowie i pomiarach nasz projektant zabiera się do pracy. Przygotowuje projekt na podstawie potrzeb klienta, realnych możliwości pomieszczenia, przepisów i wytycznych instytucji nadzorującej. Wszystko po to, by przestrzeń kuchenna była praktyczna, sprzęt odpowiednio skompletowany i prawidłowo rozmieszczony.
Dajemy od siebie więcej!
Jesteśmy osobiście zaangażowani w każdy etap powstawania kuchni. W przypadku realizacji komercyjnych (restauracje, sale bankietowe itd.) służymy wsparciem w procesie uzyskania odbioru przez sanepid i wprowadzenia HACCP. Pomagamy rzetelnie przygotować się do spotkania z inspektorem i odpowiedzi na kluczowe pytania.
Chcesz profesjonalnie zaprojektować przestrzeń gastronomiczną? Chętnie poznamy Twoją wizję. Napisz do nas niezobowiązująco lub umów się na spotkanie.